4 keltuaista
4 rkl tomusokeria
4 dl kuohukermaa
2 rkl punssia
4 valkuaista
150g Geisha-suklaata

koristelu:
suklaata
sitruunamelissiä
mansikkakuutioita

Vaahdota keltuaiset ja puolet sokerista kuohkeaksi vaahdoksi. Raasta tai hienonna suklaa. (Helpommin se onnistuu jos suklaa on pakastettua)
Sekoita raaste ja punssi keltuaisvaahtoon.
Vaahdota kerma ja sekoita suklaaseokseen. Vaahdota valkuaiset ja loput tomusokerista ja nostele viimeiseksi jäähdykeseokseen.
Huuhtele 1,5 litran vetoinen kakkuvuoka vedellä, kaada seos vuokaan, peitä foliolla ja pane pakastimeen mieluiten yön ajaksi.
Kasta vuoka kuumaan veteen, kumoa tarjoiluvadille ja koristele suklaamurskalla ja mansikoilla.
VINKKI: kumoa jäädyke hyvissä ajoin ennen tarjoilua ja pane takaisin pakastimeen. Ota se huoneenlämpöön puolisen tuntia ennen tarjoilua.