valkoista kasvirasvaa, esimerkiksi kookosrasvaa
noin 425 g tomusokeria siivilöitynä
1 rkl karboksimetyyliselluloosaa
1 dl maissitärkkelystä
2 tl nestemäistä glukoosia
2 rkl kiehuvaa vettä
2 tl liivatejauhetta
1 suuri munanvalkuainen tai 1 ½ tl kananmunan albumiinijauhetta.

Kuumenna uuni 100 asteeseen. Sammuta virta uunista.
Ota esille uunivuoka ja voitele se rasvalla. Pane puolet tomusokerista vuokaan. Lisää tomusokerin joukkoon tasaisesti karboksimetyyliselluloosa ja pane vuoka uuniin.
Pane lähes kaikki loppu tomusokeri monitoimikoneen kulhoon. Lisää joukkoon maissitärkkelys ja nestemäinen glukoosi.
Liuota kiehuvaan vesitilkkaan liivatejauhe.
Sekoita liivateseos monitoimikoneen kulhoossa tomusokerin joukkoon. Lisää joukkoon valkuainen.
Ota kuuma tomusokeriseos ulos uunista ja työstä seos taikinakoukun avulla tomusokerimassan joukkoon.
Siirrä seos työtasolle, hiero käsiisi valkoista kasvirasvaa ja työstä kukkamassaa käsilläsi. Voi olla, että et tarvitse aivan kaikkea tomusokeria.

Jos seos on liian jäykkää, lisää hiukan kananmunanvalkuaista.
Jos seos on liian pehmeää, lisää hiukan tomusokeria ja ripaus karboksimetyyliselluloosaa.