1 ¼ dl sokeria
1 ¼ dl huoneenlämpöistä margariinia
1 kananmuna
2 rkl kermaa
1 tl vanilliinisokeria
5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
½ tl soodaa

Vaahdota sokeri ja margariini valkoiseksi vaahdoksi.
Lisää kananmuna ja jatka vispaamista.
Lisää taikinaan kerma. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seos taikinaan. Sekoita hyvin.
Kaulitse taikinasta ohut levy. Käytä apuna reilusti jauhoja, ettei taikina jää kiinni alustaan tai kaulimeen.
Leikkaa taikinalevystä neliöitä (5 X 5 cm) ja siirrä ne uunipellille.
Kypsennä keksejä 180 asteisessa uunissa vajaat 10 minuuttia. Jos käytät kiertoilmatoimintoa, alenna uunin lämpötila 170 asteeseen.
Anna keksien jäähtyä ja koristele mieleiselläsi tavoin kastamalla suklaaseen tai purosottamalla kekseille koristeita.